Atvērta stāvvieta klientiem un apmeklētājiem

23.10.2018 PDF

Dzemdību nama iekšpagalmā ir beigušies labiekārtošanas darbi un no 24.oktobra atkal pieejama autostāvvieta klientiem un apmeklētājiem. Kopumā stāvvietā iekārtotas vietas 14 automašīnām. Iebraukšanas teritorijā - no Alojas ielas. 

Iebraucot teritorijā, no iebraukšanas kontroles aparāta jāizdrukā talons, kurš jānovieto pie auto priekšējā stikla, lai būtu labi saskatāms. Pirms došanās prom ar talonu jādodas pie pakalpojumu apmaksas termināļa un jāveic maksājums, izmantojot pie iebraukšanas izdrukāto talonu. Proti - aparāts noskenēs uz talona esošos QR kodu un aprēķinās maksu par autostāvvietas izmantošanu. Pēc samaksas veikšanas teritorijā jāatstāj 15 minūšu laikā. 

Norēķināties par pakalpojumu var tikai ar maksājumu kartēm, samaksu veicot stāvvietā esošajā FidPark terminālī. Maksa par stāvvietas izmantošanu ir  1 eiro stundā vai  12 eiro diennaktī. Detalizētāka informācija lasāma mājas lapas sadaļā Autostāvvieta klientiem un apmeklētājiem. Turpat atrodama arī shēma, kurā parādīta autostāvvietas atrašanās vieta Dzemdību nama iekšpagalma teritorijā.